Pikkupeurat Narvan Peuraniityn päiväkodissa

Muu tila

Avoin varhaiskasvatusryhmä Pikkupeurat kokoontuu Narvan Peuraniityn päiväkodissa

Pikkupeurojen ja Pikkupeippojen kevätkausi alkaa pe 10.1. Parillisten viikkojen perjantaina kokoontuvat Pikkupeurat Narvassa Peuraniityn päiväkodissa ja parittomien viikkojen perjantaina Pikkupeipot Kirkonkylällä Peiponpellon päiväkodissa.

Perhediakoni (Osa-aikatyössä)

Teen työtä osa-aikaisesti ja työpäiviäni ovat tiistai, keskiviikko ja torstai.

Työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhojen ohjaaminen, sekä retkien ja erilaisten tapahtumien järjestäminen perheille. Olen seurakunnan työntekijänä myös avoimen varhaiskasvatuksen ryhmissä (Pikku-Peurat ja Pikku-Peipot), jotka kokoontuvat keskiviikkoisin vuoroin Narvassa ja Kirkonkylällä. Voit ottaa minuun yhteyttä missä tahansa elämääsi liittyvässä asiassa, joka mietityttää sinua. Tavataan, ja mietitään yhdessä ratkaisuja tilanteeseen. Joskus auttaa jo se, että joku kuuntelee ja kuulee huolesi. Omat ajatukset selkiytyvät, kun ne saa ääneen puhua toiselle.