Medialähetys Sanansaattajien kirkkopyhä

Medialähetys Sanansaattajien kirkkopyhä Seurakuntatalo

Saarnaa rovasti Matti Korpiaho Sanansaattajista.
Messun jälkeen kirkkokahvit ja lähetystilaisuus.

Olet sydämellisesti tervetullut <3
T: Diakonia- ja lähetystoimiokunnan väki

Loppiainen päättää joulunvieton
Loppiaisena siirrytään joulunpyhistä arkeen. Kirkkovuodessa loppiainen on itämaan tietäjien pyhä.

Loppiainen on kristittyjen vanhimpia juhlia, jopa joulua vanhempi. Loppiaisen evankeliumiteksti kertoo kaukaa itäisiltä maista vaeltaneista viisaista ja arvostetuista tietäjistä, jotka tulivat katsomaan Jeesus-lasta. He toivat mukanaan kalliita lahjoja: kultaa, suitsuketta ja mirhaa.

Jeesus itse oli syntynyt köyhänä matkalaisena tallissa, mutta hän sai kalliita lahjoja. Jeesusta tulivat tervehtimään niin köyhät ja oppimattomat paimenet kuin tietäjät tai kuninkaat vierailta mailta. Kristus on valo kaikille maailman kansoille ja kaikenlaisille ihmisille.

Loppiainen viittaa nimellään jouluajan loppumiseen. Kirkkovuosikalenterissa loppiaisen jälkeiset pyhät kuuluvat vielä joulujaksoon, joka päättyy vasta pääsiäisjakson alkaessa. Loppiaista vietetään 6. tammikuuta.

Kuva: Medialähetys Sanansaattajat

Medialähetys Sanansaattajat

Lapsikuoro

Tervetuloa laulamaan Lapsikuoroon.
Harjoittelemme maanantaisin klo 15-15.45 Vesilahden seurakuntatalolla (Rautialantie 213, 37470 VESILAHTI).

Kurkien kaiku -kuoro

Kurkien kaiku -kuoron harjoitukset.

Päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu kaikille 3-5 -vuotiaille lapsille ja se kokoontuu tiistaisin klo 9.30-12 Pappilassa.