Pikkujoulu & jouluiset nyyttikestit.
Perhekerhot ovat seurakunnan kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.

Leikkiminen, yhdessäolo, hartaushetki, kädentaidot ovat ohjelmassa jokaisella kerhokerralla. Ohjelma on sellaista, että kaikki voivat olla siinä mukana omalla tavallaan. Perhekerhoissa on tarjolla välipalaa (vapaaehtoinen maksu). Sisätossut & mukavat, sotkunkestävät vaatteet päälle. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua.

Lapsikuoro

Tervetuloa laulamaan Lapsikuoroon.
Harjoittelemme maanantaisin klo 15-15.45 Vesilahden seurakuntatalolla (Rautialantie 213, 37470 VESILAHTI).

Päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu kaikille 3-5 -vuotiaille lapsille ja se kokoontuu tiistaisin klo 9.30-12 Pappilassa.

Narvan kyläkirkko

Iltaperhekerho

Huom aika! Tervetuloa Iltaperhekerhoon kaikki perheet. Pidämme nyyttikestit, joten voit halutessasi tuoda pientä purtavaa yhteiseen pöytään.
Luvassa on leppoisaa yhdessäoloa, leikkiä, askartelua, hartaushetki ja nyyttärit. Mukaan voi tulla koko ajaksi tai piipahtamaan.