Omaishoitajakerho

Seurakuntatalo

Omaishoitajakerho kokoontuu jouluisissa merkeissä. Emäntien herkullista jouluruokaa, joululauluja Satu-kanttorin kanssa, Taina OmaisOivan vierailu ja jouluista yhdessäoloa.

Omaishoitajakerho nykyisille ja entisille omaishoitajille. Ruokailu, kahvit, yhdessäoloa ja ohjelmaa.
Omaishoitajakerho on virkistystä ja vertaistukea kaikille nykyisille ja entisille omaishoitajille. Kerran kuusssa (kuukauden toinen keskiviikko klo 11.30-14) on joka kerta hiljentymishetki, vaihtelevaa ohjelmaa, jutteluaikaa ja maksuton ruokailu & kahvit. Kokoonnumme pääsääntoisesti seurakuntatalolla, joskus retkeilemme.

Tervetuloa mukaan <3
Inka Valtamo

Narvan kyläkirkko

Raamattupiiri

Raamattupiirissä aloitamme keväällä 2020 2.Timouskirjeen pohtimisen. Uudet ja vanhat piiriläiset ovat tervetulleita.

Seurakuntatalo

Kurkien kaiku -kuoro

Kurkien kaiku -kuoron harjoitukset.

Narvan kyläkirkko

Iltaperhekerho

Huom aika! Tervetuloa Iltaperhekerhoon kaikki perheet. Pidämme nyyttikestit, joten voit halutessasi tuoda pientä purtavaa yhteiseen pöytään.
Luvassa on leppoisaa yhdessäoloa, leikkiä, askartelua, hartaushetki ja nyyttärit. Mukaan voi tulla koko ajaksi tai piipahtamaan.