Omaishoitajakerho

Seurakuntatalo

Omaishoitajakerho nykyisille ja entisille omaishoitajille. Ruokailu, kahvit, yhdessäoloa ja ohjelmaa.

Omaishoitajakerho on virkistystä ja vertaistukea kaikille nykyisille ja entisille omaishoitajille. Kerran kuusssa (kuukauden toinen keskiviikko klo 11.30-14) on joka kerta hiljentymishetki, vaihtelevaa ohjelmaa, jutteluaikaa ja maksuton ruokailu & kahvit. Kokoonnumme pääsääntoisesti seurakuntatalolla, joskus retkeilemme.

Tervetuloa mukaan <3
Inka Valtamo

Seurakuntatalo

Omaishoitajakerho

Perhekerho

Perhekerhot ovat seurakunnan kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.

Narvan kyläkirkko

Ompeluseura

Käsityöharrastajien avoin ompeluseura, jossa valmistetaan tuotteita hyväntekeväisyyteen.