Pappilan avoimet ovet ja torstaikahvit

Tervetuloa Vesilahden tunnelmalliseen Pappilaan.

Sinulla ei tarvitse olla välttämättä mitään asiaa, vaan voit tulla ihan muuten vaan. Tarjolla on kahvia (vapaaehtoinen kahviraha) ja mukavaa juttuseuraa pappilan perinteisessä salissa yhteisen pöydän ääressä. Voit tutustua myös pappilan historialliseen pihapiiriin ja kuulla juttuja pappilan mielenkiintoisesta historiasta. Samalla voit hoitaa tarvittaessa asioita pappilassa sijaitsevassa kirkkoherranvirastossa. Kirkkoherranvirasto on auki torstaisin klo 12-18. Voit sopia myös ihan omankin tapaamisajan. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tule yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa läheltä tai kaukaa. Me odotamme sinua!

Narvan kyläkirkko

Perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.

Naisten hygge-ilta

Olet lämpimästi tervetullut naisten omaan iltaan Pappilaan joko koko illaksi tai sinulle sopivaksi ajaksi. Ota mukaan pientä purtavaa yhteiseen nyyttäripöytään.

Perhekerho

Perhekerhot ovat seurakunnan kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.