Perhekerho

Narvan kyläkirkko

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.

Leikkiminen, yhdessäolo, hartaushetki, kädentaidot ovat ohjelmassa jokaisella kerhokerralla. Ohjelma on sellaista, että kaikki voivat olla siinä mukana omalla tavallaan. Perhekerhoissa on tarjolla välipalaa (vapaaehtoinen maksu). Sisätossut & mukavat, sotkunkestävät vaatteet päälle. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua.

Olopäivät

Tervetuloa Olopäivään. Ruokailu- ja kahvimaksu on 4 e.

Perhekerho

Perhekerho kokoontuu to 24.10. klo 9.30-12 Lähde-kirjastolla. Tulkaa suoraan sinne.
Perhekerhot ovat seurakunnan kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.

Ompeluseura

Käsityöharrastajien avoin ompeluseura, jossa valmistetaan tuotteita hyväntekeväisyyteen.