Piispan aamupäivä Lähde-kirjastolla

Piispan aamupäivä Lähde-kirjastolla

Vesilahden kirjasto, Huhtatie 7, 37470 VESILAHTI

Tervetuloa tapaamaan Tampereen piispa Matti Repoa seurueineen Vesilahden kirjastolle. Tapahtuma on osa Vesilahden seurakunnan piispantarkastusta ja sen huipentavaa piispan visitaatioviikonloppua.

Ohjelmassa on Vesilahden seurakunnan uuden logon paljastus ja "kansankokous", johon kysymyksiä piispalle voi etukäteen toimittaa kirkkoherranvirastoon (vesilahden.kirkkoherranvirasto@evl.fi
tai Pappilantie 1, 37470 VESILAHTI).
KirkkoHarrin juontama tilaisuus on avoin kaikille ja kaikenikäisille. Jutellaan yhdessä esiin tulevista asioista rennossa ja rakentavassa ilmapiirissä.
Mukana on piispa Matti Repo seurueineen ja Vesilahden seurakunnan työntekijät ja luottamushenkilöt.
Kuva: Tampereen hiippakunta/ Juha Valkeajoki

Piispan aamupäivä -tapahtuma Facebookissa.

Lapsikuoro

Tervetuloa laulamaan Lapsikuoroon.
Harjoittelemme maanantaisin klo 15-15.45 Vesilahden seurakuntatalolla (Rautialantie 213, 37470 VESILAHTI).

Kurkien kaiku -kuoro

Kurkien kaiku -kuoron harjoitukset.

Päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu kaikille 3-5 -vuotiaille lapsille ja se kokoontuu tiistaisin klo 9.30-12 Pappilassa.