Pappilan avoimet ovet ja torstaikahvit Pappilassa

Tervetuloa Vesilahden tunnelmalliseen Pappilaan.

Sinulla ei tarvitse olla välttämättä mitään asiaa, vaan voit tulla ihan muuten vaan. Tarjolla on kahvia (vapaaehtoinen kahviraha) ja mukavaa juttuseuraa pappilan perinteisessä salissa yhteisen pöydän ääressä. Voit tutustua myös pappilan historialliseen pihapiiriin ja kuulla juttuja pappilan mielenkiintoisesta historiasta. Samalla voit hoitaa tarvittaessa asioita pappilassa sijaitsevassa kirkkoherranvirastossa. Kirkkoherranvirasto on auki torstaisin klo 12-18. Voit sopia myös ihan omankin tapaamisajan. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tule yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa läheltä tai kaukaa. Me odotamme sinua!

Narvan kyläkirkko

Olopäivät

Tervetuloa Olopäivään. Ruokailu- ja kahvimaksu on 4 e.

Perhekerho

Perhekerho kokoontuu to 24.10. klo 9.30-12 Lähde-kirjastolla. Tulkaa suoraan sinne.
Perhekerhot ovat seurakunnan kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.

Narvan kyläkirkko

Ompeluseura

Käsityöharrastajien avoin ompeluseura, jossa valmistetaan tuotteita hyväntekeväisyyteen.