Kasvatustyön toimikunnan kokous

Nuorisotila

Kasvatustyön toimikunta valmistelee lapsia, nuoria ja perheitä koskevat asiat kirkkonneuvostoon, joka vie ne tarvittaessa edelleen kirkkovaltuuston päätettäväksi. Kasvatustoimikuntaan kuuluvat ko, työalojen työntekijät. Puheenjohtajana toimii Mari-Anne Luukas.

Kokoukseen voi myös seurakuntalaiset tuoda aloitteita tai asioita äsiteltäväksi. Silloin yhteys sihteeriin, Merja Viljaseen, p. 040 8049111 tai merja.viljanen@evl.fi.

Nuortenilta

Vesilahden seurakunnan nuortenillat ovat perjantaisin klo 17 alkaen.

Kasvatustyön toimikunnan kokous

Nuortenilta

Vesilahden seurakunnan nuortenillat ovat perjantaisin klo 17 alkaen.