Ompeluseura

Narvan kyläkirkko

Käsityöharrastajien avoin ompeluseura, jossa valmistetaan tuotteita hyväntekeväisyyteen.

Tällä hetkellä käsityöharrastajia on mukana n 15 henkilöä Narvasta ja Kirkonkylästa ja niiden väliltä. Pari kolme henkilöä neuloo, pari kolme virkkaa ja pari kolme ompelee. Enin osa valmistelee, leikkaa, taittelee ja ompelee nauhoja kahvipusseista kassien punomista varten.

Ompeluseurassa vamistuneet tuotteet myydään myyjäisissä tai arpajaisvoittoina Narvan kesätorilla tai erilaisissa myyjäisissä. Enin osa osallistujista tekee käsitöitä kotona ja tuo valmiit työt ompeluseuraan. Myös kassit punotaan kotona. Ompeluseuran rahoilla voidaan hankkia materiaalia (esim. kankaita tai lankoja) tai kahvia.Kesäretki tai tai ruokailu yhdessä on myös mahdollinen. Kukin vuorollaan keittää kahvit ja tuo tarjottavat ompeluseuraan. Enin osa materiaaleista ja esim. ompelukone on saatu lahjoituksina. Saadut tuotot käytetään hyväntekeväisyyteen.

Narvan kyläkirkko

Narvan kyläkirkon ompeluseura

Tervetuloa mukaan kaikki käsitöistä ja hyväntekeväisyydestä kiinnostuneet!

Yhteyshenkilö Aila Siven p. 040 525 0267

Pappilan avoimet ovet ja torstaikahvit

Tervetuloa Vesilahden tunnelmalliseen Pappilaan.

Kurkien kaiku -kuoro

Kurkien kaiku -kuoron harjoitukset.