Omaishoitajakerho

Seurakuntatalo

Omaishoitajakerho nykyisille ja entisille omaishoitajille. Ruokailu, kahvit, yhdessäoloa ja ohjelmaa.

Omaishoitajakerho on virkistystä ja vertaistukea kaikille nykyisille ja entisille omaishoitajille. Kerran kuusssa (kuukauden toinen keskiviikko klo 11.30-14) on joka kerta hiljentymishetki, vaihtelevaa ohjelmaa, jutteluaikaa ja maksuton ruokailu & kahvit. Kokoonnumme pääsääntoisesti seurakuntatalolla, joskus retkeilemme.

Tervetuloa mukaan <3
Inka Valtamo

Oravat-perhepartio

Oravat-perhepartio kokoontuu pääasiassa LuonnonHelmassa (Onkemäentie 15, 37420 VESILAHTI).
Retkeilemme Mustalammilla ja muissa lähikohteissa.

Seurakuntatalo

KirkkoHarrin puistojumppa seurakuntatalon parkkipaikalla

KirkkoHarrin kesäinen puistojumppa naisille ja miehille (aina parillisten viikkojen keskiviikkoiltoina sään salliessa) klo 18 seurakuntatalon parkkipaikalla (Oltavantie 1, Vesilahti). HUOM! MUUTTUNUT PAIKKA!

Perhekerho

Perhekerhot ovat seurakunnan kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.