Pyhäinpäivän messu

Vesilahden kirkko

Pyhäinpäivän messussa sytytämme muistokynttilät vuoden aikana kuolleille ja siunatuille läheisillemme.
Messun jälkeen kahvihetki srk-talossa.
Diakonia- ja lähetystoimikuntalaisia sekä luottamushenkilöitä on mukana messussa ja kahveilla.
Olet sydämellisesti tervetullut.

Pyhien yhteys
Pyhäinpäivä on sulautuma kahdesta juhlasta, kaikkien pyhien päivästä 1.11. (Festum omnium sanctorum) ja kaikkien uskovien vainajien muistopäivästä 2.11. (Commemoratio omnium fidelium defunctorum.) Siten muistelun kohteena ovat sekä kaikki kristikunnan marttyyrit että muut uskossa Kristukseen kuolleet. Sana pyhä ei kuitenkaan viittaa vain kuolleisiin. Jokainen Kristuksen oma on pyhä. Hän on uskossa osallinen näkymättömästä pyhien yhteydestä. Päivän perinteinen evankeliumi onkin Jeesuksen vuorisaarnan alussa oleva autuaaksijulistus.

Uskontunnustuksen mukaan pyhät muodostavat yhteyden, johon voimme näkymättömästi liittyä.

Vesilahden yhtenäiskoulu, Koulutie 2, 37470 VESILAHTI

Sanajumalanpalvelus yhtenäiskoulun joulumyyjäisissä

Tervetuloa jumalanpalvelukseen, jossa lauletaan joululauluja.

Pirkanmaan hoitokoti, Lääkärinkallionkatu 3, 33520 Tampere

Ehtoollishartaushetki Pirkanmaan hoitokodissa