Perhekerho Anttilanhovissa ja Kurjenpolvessa

Muu tila

Perhekerho kokoontuu Anttilanhovissa ja Kurjenpolvessa. Kokoontuminen suoraan Anttilanhovissa.
Vierailujen lopuksi välipala monitoimitilassa.

Perhekerhot ovat seurakunnan kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.
Leikkiminen, yhdessäolo, hartaushetki, kädentaidot ovat ohjelmassa jokaisella kerhokerralla. Ohjelma on sellaista, että kaikki voivat olla siinä mukana omalla tavallaan. Perhekerhoissa on tarjolla välipalaa (vapaaehtoinen maksu). Sisätossut & mukavat, sotkunkestävät vaatteet päälle. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua.

Narvan kyläkirkko

Perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.

Naisten hygge-ilta

Olet lämpimästi tervetullut naisten omaan iltaan Pappilaan joko koko illaksi tai sinulle sopivaksi ajaksi. Ota mukaan pientä purtavaa yhteiseen nyyttäripöytään.

Perhekerho