Perhekerho Lähde-kirjastolla

Perhekerho Lähde-kirjastolla

Muu tila

Perhekerho kokoontuu to 24.10. klo 9.30-12 Lähde-kirjastolla. Tulkaa suoraan sinne.
Perhekerhot ovat seurakunnan kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.

Leikkiminen, yhdessäolo, hartaushetki, kädentaidot ovat ohjelmassa jokaisella kerhokerralla. Ohjelma on sellaista, että kaikki voivat olla siinä mukana omalla tavallaan. Perhekerhoissa on tarjolla välipalaa (vapaaehtoinen maksu). Sisätossut & mukavat, sotkunkestävät vaatteet päälle. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua.

Muu tila

Oravat-perhepartio

Oravat-perhepartio kokoontuu pääasiassa LuonnonHelmassa (Onkemäentie 15, 37420 VESILAHTI).
Retkeilemme Mustalammilla ja muissa lähikohteissa.

Narvan kyläkirkko

Perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.

Perhekerho