Ompeluseura

Narvan kyläkirkko

Käsityöharrastajien avoin ompeluseura, jossa valmistetaan tuotteita hyväntekeväisyyteen.

Tällä hetkellä käsityöharrastajia on mukana n 15 henkilöä Narvasta ja Kirkonkylästa ja niiden väliltä. Pari kolme henkilöä neuloo, pari kolme virkkaa ja pari kolme ompelee. Enin osa valmistelee, leikkaa, taittelee ja ompelee nauhoja kahvipusseista kassien punomista varten.

Ompeluseurassa vamistuneet tuotteet myydään myyjäisissä tai arpajaisvoittoina Narvan kesätorilla tai erilaisissa myyjäisissä. Enin osa osallistujista tekee käsitöitä kotona ja tuo valmiit työt ompeluseuraan. Myös kassit punotaan kotona. Ompeluseuran rahoilla voidaan hankkia materiaalia (esim. kankaita tai lankoja) tai kahvia.Kesäretki tai tai ruokailu yhdessä on myös mahdollinen. Kukin vuorollaan keittää kahvit ja tuo tarjottavat ompeluseuraan. Enin osa materiaaleista ja esim. ompelukone on saatu lahjoituksina. Saadut tuotot käytetään hyväntekeväisyyteen.

Naisten hygge-ilta

Olet lämpimästi tervetullut naisten omaan iltaan Pappilaan joko koko illaksi tai sinulle sopivaksi ajaksi. Ota mukaan pientä purtavaa yhteiseen nyyttäripöytään.

Perhekerho

Perhekerhot ovat seurakunnan kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.

Pappilan avoimet ovet ja torstaikahvit

Torstaikahveille saapuu vieraaksi neljän naisen porukka Nokialta. Nana Haveri kertoo *Kokemuksia Pyhiinvaellukselta* ja Mari Peltoniemi juttelee mukavia.