Lähetystilaisuus ja -myyjäiset

Lähetystilaisuus ja -myyjäiset Seurakuntatalo

Messun jälkeen kirkkokahvit, lähetystilaisuus ja -myyjäiset srk-talossa.
Mukana Marianna Mäkiniemi ja hänen terveisensä lähetysmatkoiltaan (YWAM = Youth With A Mission) ja perhe.
Myyjäisten tuotto menee Mariannan työn hyväksi. Leivonnaisia ym. otetaan vastaan.
Anne-Mari Mäkiniemi leipoo karjalanpiirakoita ja tuo niitä myyntiin.

Mariannan esittely:
Olen Marianna Mäkiniemi ja olen ollut mukana YWAM (Youth With A Mission) organisaatiossa vuodesta 2013 asti ja sen kautta matkannut ympäri maailmaa lähetystyötä tehden. Viimeisen vuoden ajan olen palvellut Australian Perth kaupungissa sijaitsevalla Ywam - keskuksella, jossa teen tavoittamattomiin kansoihin kohdistuvaa medialähetystyötä. Viimeisen vuoden aikana olen ollut mukana raamatunkäännöstyöhön keskittyvässä tiimissä Nepalissa sekä kuvausmatkalla Intiassa. Tule kuulemaan lisää reissuista, siitä mitä Jumala tekee kansoissa ja miten Jumala kutsui minut mukaan tällaiseen työhön!

Narvan kyläkirkko

Pikkujoulu & jouluiset nyyttikestit.
Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.

Narvan kyläkirkko

Ompeluseura

Käsityöharrastajien avoin ompeluseura, jossa valmistetaan tuotteita hyväntekeväisyyteen.

Pappilan avoimet ovet ja torstaikahvit

Tervetuloa Vesilahden tunnelmalliseen Pappilaan.