Kuolleiden lasten muistopäivä

Kuolleiden lasten muistopäivä Vesilahden kirkko

Kuolleiden lasten muistopäivä Vesilahden kirkossa, hautausmaalla ja seurakuntatalossa.

Kuolleiden lasten muistopäivän tapahtuma on avoin kaikille, jotka haluavat kunnioittaa elämästä liian aikaisin poistuneiden kaikenikäisten lasten muistoa. Hiljennymme ja sytytämme kynttilän meitä koskettaneiden kuolleiden tai syntymättömien lasten muistoksi. Saamme surra ja muistaa heitä yksin ja yhdessä. Kirkko on auki hiljentymistä varten klo 17 alkaen.
Klo 18.00 Kirkkohetki, jossa ovat mukana kirkkoherra Harri Henttinen, diakoni Inka Valtamo, kanttori Satu Sointu-Siltanen, Kiti Kontio ja Riitta Palm (laulu).
Kirkkohetken päätteeksi sytytämme kynttilät (ota oma kynttilä mukaan) ja viemme ne kulkueena hautausmaalle muualle haudattujen muistokivelle tai haudoille. Hautausmaalta siirrymme seurakuntatalolle tien toiselle puolelle viettämään vapaamuotoista yhdessäolon hetkeä nyyttäreiden merkeissä. Ota oma hautakynttilä & pientä tarjottavaa nyttikesteihin. Voit sytyttää muistokynttilän myös Vesilahden kirkossa olevaan Lähetyskynttelikköön.
Tampereen Joukkoliikenteen bussi 55 kulkee Vesilahden kirkolle Tampereelta ja Lempäälästä.
Olet sydämellisesti tervetullut mukaan koko ajaksi tai juuri sinulle sopivaksi ajaksi.
T: Harri, Inka ja Satu

Päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu kaikille 3-5 -vuotiaille lapsille ja se kokoontuu tiistaisin klo 9.30-12 Pappilassa.

Oravat-perhepartio

Oravat-perhepartio kokoontuu pääasiassa LuonnonHelmassa (Onkemäentie 15, 37420 VESILAHTI).
Retkeilemme Mustalammilla ja muissa lähikohteissa.

Perhekerho

Perhekerhot ovat seurakunnan kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.