Pappilan avoimet ovet ja torstaikahvit pappilassa

Pappilan avoimet ovet ja torstaikahvit pappilassa

Tervetuloa piipahtamaan pappilaan. Sinulla ei tarvitse olla välttämättä mitään asiaa, vaan voit tulla ihan muuten vaan. Tarjolla on kahvia (vapaaehtoinen kahviraha) ja mukavaa juttuseuraa pappilan perinteisessä salissa yhteisen pöydän ääressä. Voit tutustua myös pappilan historialliseen pihapiiriin ja kuulla juttuja pappilan mielenkiintoisesta historiasta. Samalla voit hoitaa tarvittaessa asioita pappilassa sijaitsevassa kirkkoherranvirastossa. Kirkkoherranvirasto on auki torstaisin klo 12-18. Voit sopia myös ihan omankin tapaamisajan. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tule yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa läheltä tai kaukaa. Me odotamme sinua!

Oravat-perhepartio

Oravat-perhepartio kokoontuu pääasiassa LuonnonHelmassa (Onkemäentie 15, 37420 VESILAHTI).
Retkeilemme Mustalammilla ja muissa lähikohteissa.

KirkkoHarrin puistojumppa seurakuntatalon parkkipaikalla

KirkkoHarrin kesäinen puistojumppa naisille ja miehille (aina parillisten viikkojen keskiviikkoiltoina sään salliessa) klo 18 seurakuntatalon parkkipaikalla (Oltavantie 1, Vesilahti). HUOM! MUUTTUNUT PAIKKA!

Perhekerho

Perhekerhot ovat seurakunnan kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.