Kasvatustyön toimikunnan kokous

Nuorisotila

Kasvatustyön toimikunta valmistelee lapsia, nuoria ja perheitä koskevat asiat kirkkonneuvostoon, joka vie ne tarvittaessa edelleen kirkkovaltuuston päätettäväksi. Kasvatustoimikuntaan kuuluvat ko, työalojen työntekijät. Puheenjohtajana toimii Mari-Anne Luukas.

Kokoukseen voi myös seurakuntalaiset tuoda aloitteita tai asioita äsiteltäväksi. Silloin yhteys sihteeriin, Merja Viljaseen, p. 040 8049111 tai merja.viljanen@evl.fi.

Kesäperhekerho

Kesäperhekerho on perheiden omatoimikerho omin eväin Pappilassa ja sen pihapiirissä.

Lasten leiripäivät pappilassa

Perinteikkäät koulunalun leiripäivät ovat jälleen pappilassa. Ilmoittautuminen ViljasenMerjalle. Paikalle saa tulla jo klo 8 alkaen, aamupuuhiin. Jos haluat nukkua kotona pidempään, leiripäivät alkavat virallisella lipunnostolla vasta 9.30 ja päättyvät lipunalaskuun klo 17.

Lasten leiripäivät pappilassa