Retki Tubeconiin

Helsinki, Messukeskus

Jo perinteiseksi muodostunut retki Tubecon-tapahtumaan Helsinkiin on jälleen täällä!
Ilmoittautuminen Merjalle: p.040 8049111 tai merja.viljanen@evl.fi. Ilmoita nimesi, ikäsi ja puhelinnumerosi.

Lisätietoja ilmoittautumisohjeineen tulossa huhtikuun lopussa.

Nuorisotila

Kasvatustyön toimikunnan kokous

Kasvatustyön toimikunta valmistelee lapsia, nuoria ja perheitä koskevat asiat kirkkonneuvostoon, joka vie ne tarvittaessa edelleen kirkkovaltuuston päätettäväksi.

Nuorisotila

Kasvatustyön toimikunnan kokous