Kesäperhekerho

Kesäperhekerho on perheiden omatoimikerho omin eväin Pappilassa ja sen pihapiirissä.

Ota kesäperhekerhoon mukaan omat eväät. Pappilasta löytyy kahvia, teetä, mehua ja maitoa. Ohjelmassa on vapaata yhdessäoloa, leikkiä ja yhteinen siivoushetki.

Minnan työpiste, diakoniatoimisto on seurakuntatalolla, Rautialantie 213

Minna on diakoni ja RE-sielunhoitoterapeutti. Minnan tavoittaa olopäiviltä, Topi-ryhmän kanssa touhuamasta sekä Pappilasta kerhoista. Minna hoitaa myös diakonia-avustuksia, on kriisityössä mukana sekä tekee kotikäyntejä. Jos tarvitset apua tai tukea elämän eri haasteissa, niin ota rohkeasti yhteyttä Minnaan.

Vesilahden kirkko

Kuolleiden lasten muistopäivä

Kuolleiden lasten muistopäivä Vesilahden kirkossa, hautausmaalla ja seurakuntatalossa.

Päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu kaikille 3-5 -vuotiaille lapsille ja se kokoontuu tiistaisin klo 9.30-12 Pappilassa.

Oravat-perhepartio

Oravat-perhepartio kokoontuu pääasiassa LuonnonHelmassa (Onkemäentie 15, 37420 VESILAHTI).
Retkeilemme Mustalammilla ja muissa lähikohteissa.