Kesäperhekerho

Kesäperhekerho on perheiden omatoimikerho omin eväin Pappilassa ja sen pihapiirissä.

Ota kesäperhekerhoon mukaan omat eväät. Pappilasta löytyy kahvia, teetä, mehua ja maitoa. Ohjelmassa on vapaata yhdessäoloa, leikkiä ja yhteinen siivoushetki.

Minnan työpiste, diakoniatoimisto on seurakuntatalolla, Rautialantie 213

Minna on diakoni ja RE-sielunhoitoterapeutti. Minnan tavoittaa olopäiviltä, Topi-ryhmän kanssa touhuamasta sekä Pappilasta kerhoista. Minna hoitaa myös diakonia-avustuksia, on kriisityössä mukana sekä tekee kotikäyntejä. Jos tarvitset apua tai tukea elämän eri haasteissa, niin ota rohkeasti yhteyttä Minnaan.

Kesäperhekerho

Nuorisotila

Kasvatustyön toimikunnan kokous

Kasvatustyön toimikunta valmistelee lapsia, nuoria ja perheitä koskevat asiat kirkkonneuvostoon, joka vie ne tarvittaessa edelleen kirkkovaltuuston päätettäväksi.

Nuorisotila

Kasvatustyön toimikunnan kokous