Perhekerhot ovat seurakunnan kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.

Leikkiminen, yhdessäolo, hartaushetki, kädentaidot ovat ohjelmassa jokaisella kerhokerralla. Ohjelma on sellaista, että kaikki voivat olla siinä mukana omalla tavallaan. Perhekerhoissa on tarjolla välipalaa (vapaaehtoinen maksu). Sisätossut & mukavat, sotkunkestävät vaatteet päälle. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua.
Inka Valtamo, Minna Alajoki

Kesäperhekerho

Kesäperhekerho on perheiden omatoimikerho omin eväin Pappilassa ja sen pihapiirissä.

Nuorisotila

Kasvatustyön toimikunnan kokous

Kasvatustyön toimikunta valmistelee lapsia, nuoria ja perheitä koskevat asiat kirkkonneuvostoon, joka vie ne tarvittaessa edelleen kirkkovaltuuston päätettäväksi.

Nuorisotila

Kasvatustyön toimikunnan kokous