2.vuoden isoskoululaisten leiri Tervajärvellä

Tervajärven leirikeskus

Vesilahden seurakunnan 2.vuoden isokoululaiset osallistuvat yhteistyössä Lempäälän seurakunnan kanssa järjestettävälle isoskoulutusleirille. Ennen leirille lähtöään isoset järjestävåt ehtoollishetken kirkossa kaikille seurakuntalaisille.

ISKO2-yhteistyössä lempäälän kanssa, pidetään Hopella

Vesilahden seurakunta järjestää toisen vuoden isoskoulutuksen (ISKO2) yhteistyössä Lempäälän seurakunnan kanssa. Iskoskoulutuskerrat pidetään Lempäälän seurakunnan nuorisotilassa, Hopella.

ISKO2-yhteistyössä lempäälän kanssa, pidetään Hopella

Vesilahden kirkko

Isosten valmistelema ehtoollishetki kirkossa

2.vuoden isosten valmistama ehtoollishetki kirkossa.