Omaishoitajakerho

Omaishoitajakerho Seurakuntatalo

Omaishoitajakerho nykyisille ja entisille omaishoitajille. Ruokailu, kahvit, yhdessäoloa ja ohjelmaa.

Omaishoitajakerho on virkistystä ja vertaistukea kaikille nykyisille ja entisille omaishoitajille. Kerran kuusssa (kuukauden toinen keskiviikko klo 11.30-14) on joka kerta hiljentymishetki, vaihtelevaa ohjelmaa, jutteluaikaa ja maksuton ruokailu & kahvit. Kokoonnumme pääsääntoisesti seurakuntatalolla, joskus retkeilemme.

Tervetuloa mukaan <3
Inka Valtamo

Perhekerho

Perhekerhot ovat seurakunnan kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.

Kässäkerho lähetystyön hyväksi

Pappilasssa on mahdollisuus kokoontua joka toinen keskiviikko tekemään yhdessä myyntituotteita lähetystyön hyväksi. Yhden tuotteen saa aina tekijä itse kiitokseksi talkooavustaan, muut tuotteet menevät myyntiin!

Perhekerho