YHTEISVASTUU-liikuntatapahtuma

Keväisen aurinkoinen liikuntatapahtuma Yhteisvastuu-keräyksen hyväksi

Keväisen aurinkoinen liikuntatapahtuma Yhteisvastuu-keräyksen hyväksi alk. klo 12.
Tapahtumapaikkana Peiponpellon liikuntasali ja Rautialan lenkkipolut.
Ohjelmassa: alkulämmittely Harrin johdolla, mahdollisuus lähteä Rautialan lenkille Minna-diakonin johdolla, mahdollisuus jäädä liikuntasaliin jumppaamaan Harrin johdolla (ohjelmassa monipuolista ryhmäliikuntaa ja kuntonyrkkeilyä menevän musiikin tahtiin). Lenkkeilijöilläkin mahdollisuus jäädä lenkin jälkeen saliliikuntajaksolle.
Lopuksi terveellistä juotavaa ja mahdollisuus tutustua yhteisvastuukeräyksen teemaan (lasten ja nuorten koulunkäynnin tukeminen) sekä myytävänä myös yhteisvastuu-tuotteita.
Koko päivän hinta 10 €/hlö. Tilaisuus päättyy n. klo 15.

Tervetuloa mukaan läheltä ja kaukaa!

Narvan kyläkirkko

Olopäivät

Olopäivät Narvan Kyläkirkossa. Vierailijana on sairaanhoitaja Merja Litmanen. Aiheena reuma ja osteoporoosi. Ruoka ja kahvit 4e.

Topi ja Patu koolla Lempäälän Pappilassa

topi ja Patu koolla Lempäälän Pappilassa