Perhekerhot ovat seurakunnan kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa. Tällä kertaa Perhekerhossa on ohjelmassa kankaanpainantaa. Ota mukaan omia vaatteita, kankaita, liinavaatteita tms.. Jos ostat uusia materiaaleja, niin pese ne ennen kankaanpainantaa. Voit ottaa mukaan myös tahraisia materiaaleja ja uudistaa niitä kankaanpainannalla. Kannattaa laittaa päälle sotkunkestävät vaatteet.

Leikkiminen, yhdessäolo, hartaushetki, kädentaidot ovat ohjelmassa jokaisella kerhokerralla. Ohjelma on sellaista, että kaikki voivat olla siinä mukana omalla tavallaan. Perhekerhoissa on tarjolla välipalaa (vapaaehtoinen maksu). Sisätossut & mukavat, sotkunkestävät vaatteet päälle. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua.
Inka Valtamo, Minna Alajoki

vs. perhediakoni

Inka on diakoni, joka toimii osa-aikaisena vs. perhediakonian viranhaltijana. Inka touhuaa  päivä- ja perhekerhoissa, omaishoitajakerhossa ja torstaikahveilla. Inka osallistuu erilaisiin tapahtumiin ja toteuttaa myös erilaisia projekteja talkoiden ja kierrätyksen merkeissä.

Kesäperhekerho

Kesäperhekerho on perheiden omatoimikerho omin eväin Pappilassa ja sen pihapiirissä.

Ilmaiskirppis

Ilmaiskirppis on avoinna pappilan ja kirkkoherranviraston aukioloaika.

Ilmaiskirppis

Ilmaiskirppis on avoinna pappilan ja kirkkoherranviraston aukioloaika.