Perhekerho Lähde-kirjastolla

Muu tila

Kokoonnumme suoraan Lähde-kirjastolla. Perhekerhot ovat seurakunnan kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.

Leikkiminen, yhdessäolo, hartaushetki, kädentaidot ovat ohjelmassa jokaisella kerhokerralla. Ohjelma on sellaista, että kaikki voivat olla siinä mukana omalla tavallaan. Perhekerhoissa on tarjolla välipalaa (vapaaehtoinen maksu). Sisätossut & mukavat, sotkunkestävät vaatteet päälle. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua.
Inka Valtamo, Minna Alajoki

vs. perhediakoni

Inka on diakoni, joka toimii osa-aikaisena vs. perhediakonian viranhaltijana. Inka touhuaa  päivä- ja perhekerhoissa, omaishoitajakerhossa ja torstaikahveilla. Inka osallistuu erilaisiin tapahtumiin ja toteuttaa myös erilaisia projekteja talkoiden ja kierrätyksen merkeissä.

Ilmaiskirppis

Ilmaiskirppis on avoinna pappilan ja kirkkoherranviraston aukioloaika.

Kesäperhekerho

Kesäperhekerho on perheiden omatoimikerho omin eväin Pappilassa ja sen pihapiirissä.

Kesäperhekerho