Narvan kyläkirkon ompeluseura

Narvan kyläkirkko

Tervetuloa mukaan kaikki käsitöistä ja hyväntekeväisyydestä kiinnostuneet!

Yhteyshenkilö Aila Siven p. 040 525 0267

Narvan Kyläkirkon ompeluseurassa vamistuneet tuotteet myydään myyjäisissä tai arpajaisvoittoina Narvan kesätorilla tai erilaisissa myyjäisissä. Enin osa osallistujista tekee käsitöitä kotona ja tuo valmiit työt ompeluseuraan. Myös kassit punotaan kotona. Ompeluseuran rahoilla voidaan hankkia materiaalia (esim. kankaita tai lankoja) tai kahvia.Kesäretki tai tai ruokailu yhdessä on myös mahdollinen. Kukin vuorollaan keittää kahvit ja tuo tarjottavat ompeluseuraan. Enin osa materiaaleista ja esim. ompelukone on saatu lahjoituksina. Saadut tuotot käytetään hyväntekeväisyyteen.

Vs. perhediakoni

Inkan tavoitat parhaiten somesta @inkamaria66 , toiseksi parhaiten pappilasta.

Inka on diakoni, joka toimii osa-aikaisena vs. perhediakonian viranhaltijana. Inka touhuaa  päivä- ja perhekerhoissa, omaishoitajakerhossa ja torstaikahveilla. Inka osallistuu erilaisiin tapahtumiin ja toteuttaa myös erilaisia projekteja talkoiden ja kierrätyksen merkeissä.

Vesilahden kirkko

Päivähoidon, päivä- ja perhekerhojen joulukirkko

Joulu tulee jokaiselle, pienelle ja isolle.

Narvan kyläkirkko

Narvan päivähoidon, päivä- & perhekerhojen joulukirkko

Joulu tulee jokaiselle, pienelle ja isolle.

Terveyskeskuksella

Terveyskeskusulkoilu