Perhekerho

Narvan kyläkirkko

Perhekerhot ovat seurakunnan kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.

Leikkiminen, yhdessäolo, hartaushetki, kädentaidot ovat ohjelmassa jokaisella kerhokerralla. Ohjelma on sellaista, että kaikki voivat olla siinä mukana omalla tavallaan. Perhekerhoissa on tarjolla välipalaa (vapaaehtoinen maksu). Sisätossut & mukavat, sotkunkestävät vaatteet päälle. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua.
Inka Valtamo

Päiväkerho 3-5 -vuotiaat

Päiväkerho on tarkoitettu kaikille 3-5 -vuotiaille lapsille ja se kokoontuu tiistaisin klo 9.30-12 Pappilassa. Vapaita kerhopaikkoja voi kysellä Inkalta.

Onkemäen koulu, Onkemäentie 15, 37420 VESILAHTI

Oravat-perhepartio

Oravat-perhepartio on perustettu syksyllä 2008.

Oravat kokoontuvat tiistaisin klo 18-19.30 Onkemäen koululla, Mustalammilla tai jossain lähialueella.

Oravat-perhepartion vetäjinä toimivat Päivi Salonen ja Inka Valtamo.

Oravat-perhepartioon voi tulla koko perhe. Oravissa on mukana kaikki partion ikäkaudet ja pikkusisarukset voivat olla mukana aikuisen kanssa. Huoltajat ja muut aikuiset voivat olla mukana kokoontumisissa niin halutessaan.

Oravien virallisena tiedotuskanavana toimii Oravapostia-sähköpostiryhmä.

Perhekerho