Adressitalkoot

Tervetuloa tekemään adresseja Vesilahden seurakunnan diakoniatyön hyväksi.

Adressien tekeminen yhdessä on mukavaa. Paikanpäältä löytyy tarvittavat materiaalit & opastus. Tervetuloa kaikenikäiset joko koko ajaksi tai piipahtamaan. Tarjolla välipalaa, kahvia, teetä ja mehua.
Lisätietoja Inka Valtamo (p. 040-5505825)

Vs. perhediakoni

Inkan tavoitat parhaiten somesta @inkamaria66 , toiseksi parhaiten pappilasta.

Inka on diakoni, joka toimii osa-aikaisena vs. perhediakonian viranhaltijana. Inka touhuaa  päivä- ja perhekerhoissa, omaishoitajakerhossa ja torstaikahveilla. Inka osallistuu erilaisiin tapahtumiin ja toteuttaa myös erilaisia projekteja talkoiden ja kierrätyksen merkeissä.

Perhekerho

Perhekerhot ovat seurakunnan kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.

Adressitalkoot

Tervetuloa tekemään adresseja Vesilahden seurakunnan diakoniatyön hyväksi.

Päiväkerho 3-5 -vuotiaat

Päiväkerho on tarkoitettu kaikille 3-5 -vuotiaille lapsille ja se kokoontuu tiistaisin klo 9.30-12 Pappilassa. Vapaita kerhopaikkoja voi kysellä Inkalta.