Aattoillan hartaus Kivisakastissa

Kivisakasti

Aattohartaus Kivisakastissa.

Aattohartaus kirkon vieressä kivisakastissa klo 20. Pukeudu lämpimästi, olemme ulkotilassa, lämmintä mehua tarjolla.

Harrin tavoitat parhaiten kirkkoherranvirastosta, Pappilasta, Pappilantie 1

Olen Harri Henttinen ja Vesilahden seurakunnan kirkkoherra tai hauskemmin sanottuna ”KirkkoHarri”.

Olen pappi ja seurakunnan johtaja ja olen  työntekijöiden ja kaikkien viranhaltijoiden esimies. Olen myös kirkkoneuvoston puheenjohtaja. Minun kauttani asiat menevät kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston käsittelyyn.

Asun kirkkoa vastapäätä Tapulinmäellä, mutta useimmiten minut löytää pappilasta, jos en ole jossakin menossa. Jos on asiaa, voit soitella tai lähettää sähköpostia tai muita viestejä. Pappilan ovikelloa voit aina soittaa, jos sisällä on valot aukioloaikojen ulkopuolellakin. Minulla on kilpikonna nimeltä Matteus. Olemme kumpikin kasvissyöjiä ja pidämme väreistä. Vesilahti on maailman paras paikka. Tervetuloa tutustumaan!

Seurakuntatalolla

Messu kirkossa. Messussa isosten siunaus tehtäviinsä.

Ilmaiskirppis

Ilmainen kirppis Pappilassa.

Narvan kyläkirkko

Raamattupiiri

Parillisilla viikoilla Narvan kyläkirkossa kokoontuu aikuisten raamattupiiri.