Seurakuntavaalit 2018

Seurakuntavaaleissa 18.11.2018 valitaan Vesilahden seurakunnan kirkkovaltuustoon 15 jäsentä tulevalle nelivuoitiskaudelle 2019 - 2022.

Minkälainen on sinun kirkkoni? Minkälainen toivoisit sen olevan? Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä? Mihin suuntaan toivoisit kirkon menevän tulevaisuudessa?

Kirkko merkitsee meille kaikille eri asioita ja siksi se on meidän kaikkien kirkko. Yhdessä valitsemamme päättäjät ohjaavat kirkon suuntaa tulevaisuudessa.

Haluatko olla mukana päättämässä asioista kaiken ikäisten vesilahtelaisten hyväksi tehtävistä asioista sekä seurakunnan toiminnasta?

#minun kirkkoni

Seuraavat seurakuntavaalit järjestetään syksyllä 2018 teemalla Minun kirkkoni. Vaaleissa äänestetään kirkon ja sen 400 seurakunnan tulevaisuudesta.

Mitä kirkko sinulle merkitsee, mitä se voisi merkitä ja mihin suuntaan sinä haluaisit kirkkoa ohjata? Asettumalla ehdokkaaksi omassa seurakunnassasi ja äänestämällä voit vaikuttaa. Äänestää voivat kaikki seurakunnan 16 vuotta täyttäneet jäsenet.

Vesilahden seurakunnassa asetettiin määräaikaan mennessä kolmen valitsijayhdistyksen ehdokaslistat, joissa on yhteensä 26 ehdokasta:

Äänetysajat ja -paikat Vesilahdessa