Tänä keväänä pääsiäistä voidaan viettää yhdessä Vesilahden seurakunna kanssa koulukirkoissa, päiväkotien pääsiäispolulla, Vesilahden kirkossa, kodeissa  ja kotona seurakunnan videotervehdysten ja striimausten äärellä. Alla nähtävissä ajantasaiset tiedot pääsiäsiajan tilaisuuksista. Klikkamalla tilaisuuden nimeä näet tarkemman sisältökuvauksen.

YouTube-video

Kuvituskuva: höyheniä puualustalla, seurakunnan logo ja otsikko: pääsiäisen pyhät verkossa.

Tule mukaan Youtuben kanavan tilaisuuksiin tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

- Liity Youtube-kanavan tilaajaksi, niin saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun seurakunnan uusi video julkaistaan tai livelähetys alkaa.

Seurakunnan facebook-sivun, josta Facebook-live lähetetään löydät tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

- käy tykkäämäässä Vesilahden seurakunnan Facebook-sivusta, niin saat ilmoituksen, kun sivulle lisätään uusi julkaisu.

Harrin tavoitat parhaiten kirkkoherranvirastosta, Pappilasta, Pappilantie 1

Olen Harri Henttinen ja Vesilahden seurakunnan kirkkoherra tai hauskemmin sanottuna ”KirkkoHarri”.

Olen pappi ja seurakunnan johtaja ja olen  työntekijöiden ja kaikkien viranhaltijoiden esimies. Olen myös kirkkoneuvoston puheenjohtaja. Minun kauttani asiat menevät kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston käsittelyyn.

Asun kirkkoa vastapäätä Tapulinmäellä, mutta useimmiten minut löytää pappilasta, jos en ole jossakin menossa. Jos on asiaa, voit soitella tai lähettää sähköpostia tai muita viestejä. Pappilan ovikelloa voit aina soittaa, jos sisällä on valot aukioloaikojen ulkopuolellakin. Minulla on kilpikonna nimeltä Matteus. Olemme kumpikin kasvissyöjiä ja pidämme väreistä. Vesilahti on maailman paras paikka. Tervetuloa tutustumaan!