Nuorille

tulosta tästä itsellesi isoshakukaavake, jos et ole saanut sitä toisaalta.

PDF-tiedostoisoshakemus 2018.pdf (57 kB)
MS Word -tiedostoisoshakemus 2018.docx (21 kB)

Meillä on ilo ja kunnia toivottaa sinut mukaan seurakunnan nuorten toimintaan!

Syksyn varalle on spesiaalijuttuja perinteisten nuorteniltojen lisäksi. Perinteiset Nuortenilat alkavat pe 12.1. ja jatkuvat 18.5. asti. klo 17 aukeavat opvet iltapalan merkeissä ja ohjelmaosuus on 18.30-19.30 (ja tästä osuudesta rippikoululaiset saavat merkintänsä), ilta jatkuu avappan yhdessäolon merkeissä 21-22 asti.

Kesä-heinäkuun ajan nuorteniltoja pitävät kesäkissat, jotka saavat valit heille parhaiten sopivan nuorteniltaviikonpäivän.

HUOM!

Pe 26.1.2018 klo 19 on Viikkomessu Vesilahden kirkossa (sen valmistavat pääosin  1.vuoden isoset)

Pe 30.3.2018 on pitkäperjantai ja silloin ei ole nuorteniltaa.

Pe 20.4.2018 klo 19 on Viikkomessu Vesilahden kirkossa (sen valmistavat pääosin  2.vuoden isoset)

Nuortenillat

Alkavat perjantaina 12.1.2018 klo 17 alkaen ovat ovet auki oleilua  ja iltapalaa varten ja klo 18.30-19.30 on ohjelmaosuuden aika. Tule mukaan, kun sinulle parhaiten sopii. 7.luokkalaiset ja sitä vanhemmat nuoret ovat tervetulleita nuorteniltoihin kirkonkylälle. Nuorisotila on seurakuntatalon takana, vaalean rivitalon päädyssä.

Isoskoulutus

Alkaa kaikkien  yhteisellä kokoontumisella nuorisotilalla pe 18.8. klo 17, jolloin sovimme yhdessä minä viikonpäivänä koulutus toteutetaan. Samalla kerrotaan isoskoulutuksen sisällöstä ja pituudesta. JOS et pääse paikanpäälle, niin ilmoittaudu muulla tavoin Merjalle.

Isoskoulutus valmistaa kolmenlaisiin seurakunnan palvelutehtäviin:

1. Perinteisesti nuorisotyössä: rippikoulun isoseksi

2. Koululaisten kanssa: lastenleirien isoseksi  ja kerhonohjaajaksi

3. Diakonia- ja perhetyössä: vanhusten ja avun tarpeessa olevien kohtaamiseen ja perheleireille isoseksi

Meillä on erilaisia lahjoja ja toivoisimme, että jokainen löytäisi itselleen sopivan ja mielekkään tehtävän toimia seurakunnassa. Olet tervetullut isoskoulutukseen, vaikka vielä miettisit paikkaasi ja taitojasi – vuoden mittaan asioita selkenee.

ISKO 1 -isosen peruskurssi

ISKO 2  Nuorten ihmissuhdekurssina

ISKO 3 - isoison ja yli 18-vuotiaan vastuuseen johdattava kurssi

ISKO4 - tähtää leirinvetäjäksi, matkanjohtajaksi ja yli 18-vuotiaiden tehtäviin seurakunnassa

Maata näkyvissä –festarit 16-18.11.2018

Marraskuun perjantaina Suomen nuoriso matkustaa bussilasteittain Turkuun festareille Lisätietoa tulossa lähempänä. Hinta selviää myöhemmin. Merjalle voi ilmoittautua pitkin vuotta tähän megaluokan tapahtumaan. Me olemme myös palveleet festareita talkootyöllä. Kysy mahdollisuuksista lisää Merjalta.

Kiitos kun jaksoit lukea!  Saa kysyä lisää ja tulla mukaan!

Nähdään koululla ja näissä seurakunnan kuvioissa,

Merja, 040 8049111 (whattapp/txt/puh)

Lisätietoa kaikesta löytyy: www.vesilahdenseurakunta.fi,

Instagram: vesilahden.seurakunta
Vesilahden srk-nuoret Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/357165137698609/, Vesilahden seurakunta Facebookissa: https://www.facebook.com/vesilahdenseurakunta/

Ota yhteyttä ja tuu mukaan!
Mitä muuta me voisimme yhdessä tehdä?

Päivitetty 9.1.2018