Nuorille

Meillä on ilo ja kunnia toivottaa sinut mukaan seurakunnan nuorten toimintaan!

Syksyn varalle on spesiaalijuttuja perinteisten nuorteniltojen lisäksi. Perinteiset Nuortenilat alkavat pe 28.8. ja jatkuvat 7.12. asti.

Nuorisotilalla klo 17 aukeavat opvet iltapalan merkeissä ja ohjelmaosuus on 18.30-19.30 (ja tästä osuudesta rippikoululaiset saavat merkintänsä), ilta jatkuu vapaan yhdessäolon merkeissä 21-22 asti. Tule mukaan, kun sinulle parhaiten sopii. 7.luokkalaiset ja sitä vanhemmat nuoret ovat tervetulleita nuorteniltoihin kirkonkylälle. Nuorisotila on seurakuntatalon takana, vaalean rivitalon päädyssä.

Pe 31.8.2018 nuortenilta on Viljasilla, Kuuliantie 5

Pe  7.9. nuortenillassa opetusvastuussa Taavetti Valtamo.

Pe 14.-su 16.9. Ei nuorteniltaa, sillä on nuortenleiri Sappeessa, ilmoittautumislomake alempana!

Pe 21.9. nuortenilta

Pe 28.9.  vierailemme Hopella, Lempäälässä, nuortenillassa. Omalla nuorisotilalla klo 17 alkaen ja mennään siitä yhteiskyydein.

Pe 5.10. nuortenilta, johon saamme vieraita Tampereen hiippakunnasta.

Pe 12.10. nuortenilta, josta mahdollisuus jäädä yöksi nuorisotilaan viettämään nuortenyötä. (Saa jatkaa vapaaehtoistehtävissä myös lasten kirkkoyössä, joka alkaa la  klo 14 ja päättyy su perhekirkkoon.

Pe 19.10 ei nuorteniltaa, syysloma

Pe 26.10 nuortenilta

Pe 2.11. nuortenilta

Pe 9.11.  nuortenilta, jossa terveisiä GLS-konferenssista

Pe 16.11. - 18.11. Maata näkyvissä -festarit Turussa, ei tavalllista nuorteniltaa (Huom! MNF:ään tehdään sekä pe-su -reissu että lauantain reissu. Ilmoittautumiskaavake tulossa!)

pe 23.11. nuortenilta

Pe 30.11. klo 19 kirkossa Viikkomessu Vesilahden kirkossa (sen valmistavat pääosin  1.vuoden isoset), normaalisti saa tulla klo 17 alkaen nuorisotilaan. ISKO1 lähtee ehtoollisen jälkeen leirille.

pe 7.12. syksyn viimeinen nuortenilta, jossa seurat.

Isoskoulutus valmistaa kolmenlaisiin seurakunnan palvelutehtäviin:

1. Perinteisesti nuorisotyössä: rippikoulun isoseksi
2. Koululaisten kanssa: lastenleirien isoseksi  ja kerhonohjaajaksi
3. Diakonia- ja perhetyössä: vanhusten ja avun tarpeessa olevien kohtaamiseen ja perheleireille isoseksi

Meillä on erilaisia lahjoja ja toivoisimme, että jokainen löytäisi itselleen sopivan ja mielekkään tehtävän toimia seurakunnassa. Olet tervetullut isoskoulutukseen, vaikka vielä miettisit paikkaasi ja taitojasi – vuoden mittaan asioita selkenee.

ISKO 1 -isosen peruskurssi

Kokoontumiskerrat: perjantaisin klo 14.30 -16.30 nuorisotilassa. Pe 7.9., 21.9., 12.10., 2.11. ja leiri 30.11.-2.12.

ISKO 2  Nuorten ihmissuhdekurssina

2.vuoden isoskoulutus yhteistyössä Lempäälän seurakunnan kanssa: torstaisin klo 17.30-19 Hopella, 13.9., 27.9., 11.10., 25.10., 8,11. ja 22.11.

K18-vastuunkantajakoulutus - isoison ja yli 18-vuotiaan vastuuseen johdattava kurssi

mm. leirinvetäjäksi, matkanjohtajaksi, messuavustajaksi ja yli 18-vuotiaiden tehtäviin seurakunnassa

Kiitos kun jaksoit lukea!  Saa kysyä lisää ja tulla mukaan!

Nähdään koululla ja näissä seurakunnan kuvioissa,

Merja, 040 8049111 (whattapp/txt/puh)

Lisätietoa kaikesta löytyy: www.vesilahdenseurakunta.fi,

Instagram: vesilahden.seurakunta
Vesilahden srk-nuoret Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/357165137698609/, Vesilahden seurakunta Facebookissa: https://www.facebook.com/vesilahdenseurakunta/

Ota yhteyttä ja tuu mukaan!
Mitä muuta me voisimme yhdessä tehdä?

Päivitetty 9.1.2018

Nuortenleiri Sappeessa 14 - 16.9.2018

Nuortenleiri Sappeessa 14-16.9.2018

On jälleen se viikonloppu vuodesta, jolloin lähdemme bussilla perjantaina iltasella Sappeeseen ja palaamme sunnuntai-iltapäivällä takaisin.  Tarkoituksena on luoda mukavaa yhteiseloa nuorten porukan kesken, nyt kun meissä ei ole enää riparilainen-­‐ isonen –tehtäväeroa – kaikki me olemme yhtä.

Leirille mahtuu mukaan mahtuu 18 ensiksi ilmoittautunutta.

Hinta 30e, sisältäen bussikuljetuksen ja täysihoidon. Ilmoittautuminen 2.9.  mennessä. Lisätietoja Merjalta p.040 8049111 tai  merja.viljanen@evl.fi

*

Pyytämällä huoltajaa lähettämään tekstiviestin Merjalle, p.040 8049111 säästyt turvatietolomakkeen täyttämiseltä ja huoltajan allekirjoituksen pyytämiseltä.  Tekstiviestissä tulee olla: Annan (leirille lähtijän nimi) luvan lähteä nuortenleirille Sappeeseen.  Nuorelleni saa/ei saa antaa reseptivapaata lääkettä ja hänestä saa/ei saa ottaa valokuvia.  Huoltajan nimi.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.