Nuorille

Meillä on ilo ja kunnia toivottaa sinut mukaan seurakunnan nuorten toimintaan!

Syksyn varalle on spesiaalijuttuja perinteisten nuorteniltojen lisäksi.

Nuortenillat

Alkavat perjantaina 25.8. klo 17 alkaen ovat ovet auki oleilua  ja iltapalaa varten ja klo 18.30-19.30 on ohjelmaosuuden aika. Tule mukaan, kun sinulle parhaiten sopii. 7.luokkalaiset ja sitä vanhemmat nuoret ovat tervetulleita nuorteniltoihin kirkonkylälle. Nuorisotila on seurakuntatalon takana, vaalean rivitalon päädyssä.

Isoskoulutus

Alkaa kaikkien  yhteisellä kokoontumisella nuorisotilalla pe 18.8. klo 17, jolloin sovimme yhdessä minä viikonpäivänä koulutus toteutetaan. Samalla kerrotaan isoskoulutuksen sisällöstä ja pituudesta. JOS et pääse paikanpäälle, niin ilmoittaudu muulla tavoin Merjalle.

Isoskoulutus valmistaa kolmenlaisiin seurakunnan palvelutehtäviin:

1. Perinteisesti nuorisotyössä: rippikoulun isoseksi

2. Koululaisten kanssa: lastenleirien isoseksi  ja kerhonohjaajaksi

3. Diakonia- ja perhetyössä: vanhusten ja avun tarpeessa olevien kohtaamiseen ja perheleireille isoseksi

Meillä on erilaisia lahjoja ja toivoisimme, että jokainen löytäisi itselleen sopivan ja mielekkään tehtävän toimia seurakunnassa. Olet tervetullut isoskoulutukseen, vaikka vielä miettisit paikkaasi ja taitojasi – vuoden mittaan asioita selkenee.

ISKO 1 -isosen peruskurssi

ISKO 2  Nuorten ihmissuhdekurssina

ISKO 3 - isoison ja yli 18-vuotiaan vastuuseen johdattava kurssi

ISKO4 - tähtää leirinvetäjäksi, matkanjohtajaksi ja yli 18-vuotiaiden tehtäviin seurakunnassa

Nuorten  leiri Kankaanpäässä pe 29.9. – 1.10.

Uus yhteistyöviritys tehdä nuortenleiri Kankaanpään seurkunnan kanssa yhdessä. Hinta 50e, sisältäen bussikuljetuksen ja täysihoidon. Ilmoittautuminen Haltille p.040 8049111 su 17.9. mennessä.

Maata näkyvissä –festarit 17-19.11.

Marraskuun perjantaina Suomen nuoriso matkustaa bussilasteittain Turkuun festareille Lisätietoa tulossa lähempänä. Hinta selviää myöhemmin.. Ilmoittautuminen Haltille p.040 8049111 su 22.10. mennessä.

P.S. Merja on poissa seurakuntatöistä syksyn ajan ja Halti Huhtala sijaistaa. Syyskuun 1.päivänä on nuortenilta, jossa ovat paikalla Merja ja Halti molemmat. Tuu ainakin silloin morottamaan molempia! Soila on hommissa syyskuun 20.päivästä eteenpäin koko syksyn.

Kiitos kun jaksoit lukea!  Saa kysyä lisää ja tulla mukaan!

Nähdään koululla ja näissä seurakunnan kuvioissa,

Merja, Soila ja Halti

Lisätietoa kaikesta löytyy: www.vesilahdenseurakunta.fi, instagramista: vesilahden.seurakunta
     www.facebook.com/vesilahden srk - nuoret, www.facebook.com/vesilahdenseurakunta

Ota yhteyttä ja tuu mukaan!
Mitä muuta me voisimme yhdessä tehdä?

Päivitetty 11.8.2017