Viiskielinen laulukirja kädessä
Nuorille

Nuortenillat

Meillä on ilo ja kunnia toivottaa sinut mukaan seurakunnan nuorten toimintaan! 7.luokkalaiset ja sitä vanhemmat nuoret ovat tervetulleita nuorteniltoihin kirkonkylälle. Nuorisotila on seurakuntatalon takana, vaalean rivitalon päädyssä.

Syksyn varalle on spesiaalijuttuja perinteisten nuorteniltojen lisäksi. Perinteiset nuortenilat alkavat pe 24.8. ja jatkuvat 7.12. asti. klo 17 aukeavat ovet iltapalan merkeissä ja ohjelmaosuus on 18.30-19.30 (ja tästä osuudesta rippikoululaiset saavat merkintänsä), ilta jatkuu vapaan yhdessäolon merkeissä 21-22 asti.

Kesä-heinäkuun ajan nuorteniltoja pitävät kesäkissat. Kesänuortenillat ovat tiistaisin klo 17 alkaen ja ohjelmaosuus on 18.30 -19.30

HUOM!

Pe 16.- su 18.11. on perinteisen MNF-reissun aika. Lisätietoa tapahtumasta löydät: täältä

La 17.11. on päiväretki MNF:ään.

Pe 30.11.2018 klo 19 on Viikkomessu Vesilahden kirkossa (sen valmistavat pääosin  1.vuoden isoset)

Hienoa, että olisit lähdössä mukaan maatanäkyvissä -festareille Turkuun!

Täältä löydät reissukirjeen ja turvatietolomakkeen. Lue kirje huolellisesti, varsinkin, jos olet ensimmäistä kertaa lähdössä mukaan. Turvatietolomakkeen tarvitset mukaasi ja sen annat  reissun alussa vetäjälle samoin kuin osallistumismaksun! Ilman näitä et pääse lähtemään mukaan.

MNF_reissukirje. Lue ja näytä kotona!

MNF-turvatietolomake. Täytä kotona ja muista huoltajan allekirjoitus. Ota mukaasi bussiin!

Lisätietoja tämän vuoden ohjelmasta löydät täältä:

nuortenillan nuorisoa
Nuorisotyönohjaaja

Merja on seurakunnan nuorisotyönohjaaja, joka opettaa Raamattua, rukoilee ja puuhailee koululaisten ja nuorten kanssa.  Merjan löytää varmimmin perjantai-iltaisin nuortenillasta tai riparitapaamisista.

Vuoden erikoistapahtumia ovat kymppisynttärit  ja retket Tubeconiin ja MNF:ään.