Nuorille

Nuortenillat ovat perjantaisin, kevään viimeinen kerta onpe 19.5.2017 (pitkäperjantaina 14.4. ei ole nuorteniltaa)

7.luokkalaiset ja sitä vanhemmat nuoret ovat tervetulleita nuorteniltoihin kirkonkylälle. Nuorisotila on seurakuntatalon takana, vaalean rivitalon päädyssä.
Illat pidetään perjantaisin klo 17.00 alkaen.  Ohjelmaosuus klo 18.30-19.30 . Tervetuloa!

Huhtikuun lopussa,  perjantaina 21.4. on nuortenillan sijaan yhteinen ehtoollishetki kirkossa klo 19 alkaen.

Isoskoulutus

antaa keinoja ja taitoja monenlaiseen seurakunnan toimintaan. Olemme uudistaneet isoskoulutusta siten, että isoskoulutus valmistaisi kolmenlaisiin seurakunnan palvelutehtävään:
1. Perinteisesti nuorisotyössä: rippikoulun isoseksi

2.Koululaisten kanssa: lastenleirien isoseksi  ja kerhonohjaajaksi

3. Diakonia- ja perhetyössä: vanhusten ja avun tarpeessa olevien kohtaamiseen ja perheleireille isoseksi

Meillä on erilaisia lahjoja ja toivoisimme, että jokainen löytäisi itselleen sopivan ja mielekkään tehtävän toimia seurakunnassa. Olet tervetullut isoskoulutukseen, vaikka vielä miettisit paikkaasi ja taitojasi – vuoden mittaan asioita selkenee.

ISKO 1 -isosen peruskurssi

ISKO 2  Nuorten ihmissuhdekurssina

ISKO 3 - isoison ja yli 18-vuotiaan vastuuseen johdattava kurssi

ISKO4 - tähtää leirinvetäjäksi, matkanjohtajaksi ja yli 18-vuotiaiden tehtäviin seurakunnassa

Ota yhteyttä ja tuu mukaan!
Mitä muuta me voisimme yhdessä tehdä?

merja.viljanen@evl.fi  tai Facebookissa: Vesilahden srk nuoret.

Päivitetty 5.4.2017