Päiväkerhoryhmät syksyllä 2018

PÄIVÄKERHOT  kokoontuvat Vesilahden Pappilassa (os. Pappilantie 1, 37470 VESILAHTI).

Kerhokausi on alkanut jo syksyllä, mutta matkan varrellakin voi ilmoittautua kerhoihin mukaan.

• Ilmoittautuminen joko tämän sivun sähköisellä lomakkeella tai paperisella lomakkeella, joita saa kerhopaikoista tai kirkkoherranvirastosta (os. Pappilantie 1, 37470 VESILAHTI). Paperinen lomake palautetaan täytettynä kirkkoherranvirastoon.

• Seurakunta vahvistaa päiväkerhopaikan saamisen erillisellä ilmoituksella.

• Päiväkerhot alkavat viikolla viikolla 36.

• Päiväkerhon kausi on syksystä 2018 kevääseen 2019.

• Kausimaksu on 60 €. Laskutamme joulukuussa 30 € ja toukokuussa 30 €. Kesken kauden aloittaneilta/lopettaneilta laskutetaan koko kausimaksu. Kerhomaksuun voi hakea vapautusta kirkkoherra Harri Henttiseltä (harri.henttinen@evl.fi).

• Päiväkerhojen ohjaajina toimivat diakoniatyöntekijät Inka Valtamo ja Minna Alajoki ja kanttori Satu Sointu-Siltanen

Huom! Päiväkerhoryhmä muodostetaan, jos siihen löytyyy tarpeeksi ilmoittautuneita. Kerhoryhmien ja kerholaisten yhdistely on mahdollista. Muutoksista ollaan yhteydessä kerhoihin ilmoittautuneisiin.

Ilmoitan lapseni päiväkerhoon
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.
Sähköpostiosoite ei ole kelvollinen
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.