Lähetystyö

SINUT ON KUTSUTTU!

Lähetystyö on kirkon ydin. Se lähtee lähetys- ja kastekäskystä (Matt. 28: 18-20), joka koskettaa kaikkia kristittyjä. Perinteisesti lähetystyö jaetaan sisälähetykseen, jota seurakunnat tekevät kotimaassa ja ulkolähetykseen, jota tehdään lähetysjärjestöjen kautta. Lähetykseen kuuluu olennaisena osana myös kansainvälinen diakonia.

Vesilahden seurakunta osallistuu myyjäisiin ja kerää vapaaehtoista lähetyskannatusta. Lähetyskannatus ohjataan lyhentämättömänä lähetysjärjestöjen toiminnan tukemiseen. Lähetystyön hyväksi voi toimia monella tapaa. Voit osallistua lähetyspyhiin ja muihin tapahtumiin, tehdä tuotteita myyntiin, rukoilla lähettien ja työn puolesta, kertoa viestiä eteenpäin tai ideoida uusia tapoja toimia.

Lähetystyöntekijät kirjoittavat työstään kirjeitä heitä tukeville seurakunnille. Näitä kuulumisia pääset lukemaan Nimikkolähettien terveisistä. Kirjeet päivitetty 25.10.

Kiinnostaisiko sinua rukouspiiri naisille? Ole yhteyksissä Soilaan.