Koululaisille

Pääsiäisaskartelua Pääsiäisviikon keskiviikkona 12.4. on Pappilassa koululaisten ja aikuisten pääsiäsiaskartelua ja iltahartaus klo 17-20.

Kiirastorstaina 13.4. kutsumme ylämäen ja kirkonkylän koululaiset pääsiäiskirkkoon klo 9. Narvan koululaisille pääsiäiskirkot ovat maantaina ja keskiviikkona kyläkirkossa.

Helatorstaina 25.5. on koulusta vapaapäivä ja me juhlimme Uskonpuhdistuksen 500-vuotispäivän ja Suomen satavuotispäivää.  Koko perheen kirkkovaellus klo 11-15.

Tule tutustumaan kirkonraitin historiaan ja naulaamaan omat teesisi. Katso lisätietoja seurakunnan nettisivuilta!

Syksyn puuhat alkavat mukavasti, kun tulee

keskivikkona 9.8. klo 18 kirkkoon.

Silloin saa tulla siunattavaksi alttarille ne, jotaka aloittavat ensimmäistäkertaa koulun ja ne jotka aloittavat koulu-ja työarkensa jo monennnetta kertaa.  Kirkkohetkeen ovat tervetulleita kaikki, jotka haluat aloittaa syyslukukautensa yhdessä kanssamme. Syyssiunauskirkon jälkeen on iltapalaa seurakuntatalossa.

Lauantaina 12.8. on reissu Tubeconiin Helsikiin.

Lähtö klo 12 ja takaisinpäin lähdetään klo 20 Hartwala areenalta. Ilmoittaudu retkelle lähettämällä teksitiviesti Merjalle, p.050 3300494. Laita viestiin nimesi, ikäsi, kotiosoitteesi ja huoltajan nimi ja puh.nro. Reissun hinta on 35e, sisältäen tapahtumalipun ja bussimatkan. Saat vielä ennen lähtöä kirjeen tästä kotiisi.

Linkki tapahtumaan, löytyy tästä: www.tubecon.fi

ELOKUUN 2017 LEIRIPÄIVÄT KOULULAISILLE MAANANTAISTA KESKIVIIKKOON

Leiripäivissä ulkoillaan, askarrellaan ja puuhataan kaikenlaista yhdessä.

• Maksu: 10 €/lapsi/pv. Maksu kerätätään käteisellä päivittäin.
  • Voit osallistua useampaankin päivään.  Mukaan mahtuu maksimissaan 20 lasta päivittäin.
  • Päivään sisältyy yksi lämmin ruokaa ja runsas välipala.
  • Voit saapua paikalle jo klo 7.30, jolloin on vapaata yhdessäoloa. Jos haluat nukkua kotona pidempään, voit tulla paikalle vasta ohjelman alkaessa klo 9.30.
  • Pappilan osoite on Pappilantie 1, 37470 Vesilahti
  • Saat vahvistuksen leiripaikan saamisesta erillisellä ilmoituksella.
  • Lisätietoja: Merja  Viljanen, merja.viljanen@evl.fi, p. 050 3300494

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kirkon siunauskappelin gym on Pokemon Go:ssa keltaisen hallussa. Kellotapulin viereisellä bussipysäkilla on Pokestop.

Haluatko kerhonohjaajaksi tai kerhon omalle kylällesi?

Kerhotoiminta kaipaa vielä lisää kerhonohjajaajia. Ootko se sinä?

Ota yhteyttä:

MerjaViljanen, p. 050 330 0494