Koululaisille

Koululaisten kirkkoyö

Vesilahdessa järjestetään koululaisten toivomuksesta Kirkkoyö koululaisille lauantaista 13.10. sunnuntaihin 14.10.

Yöretki alkaa lauantaina jo päivällä seurakuntatalolla klo 15. Retki päättyy sunnuntaina  klo 12 mennessä. Yöretkiläiset myös valmistelevat sunnuntain perhekirkon, johon koko perhe on tervetullut, samoin kuin sen jälkeen pyhälounaalle.

Varustelista ja tarkempi ohjelma ilmoittautuneille. Kirkkoyön hinta on 10e, kerätään käteisellä paikanpäällä.

P.S. Mukaan otetaan mielellään mukaan myös nuoria ja aikuisia vapaaehtoisia. Jos haluat tulla vapaaehtoiseksi mukaan kokemaan leiripäivää koululaisten kanssa ja lisäksi yön kirkossa, ilmoittaudu myös allaolevalla lomakkeella ja kirjoita, että olet tulossa vapaaehtoiseksi.

Lisätietoja Viljasen Merjalta, 040 8049111 tai merja.viljanen@evl.fi

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kirkon siunauskappelin gym on Pokemon Go:ssa keltaisen hallussa. Kellotapulin viereisellä bussipysäkilla on Pokestop.

Haluatko kerhonohjaajaksi tai kerhon omalle kylällesi?

Kerhotoiminta kaipaa vielä lisää kerhonohjajaajia. Ootko se sinä?

Ota yhteyttä:

MerjaViljanen, p. 050 330 0494