Koululaisille

ELOKUUN 2018 RETKI TUBECONIIN

HUOM! SEURAKUNNAN OSTAMAT LIPUT OVAT JO KAIKKI VARATUT! JOS HALUAT TULLA KYYTIIN OMALLA LIPULLA, MATKAMAKSU ON 10e. Varmista tila vielä 040 804 9111 Merjalta.

Retki Tubeconiin elokuussa la 18.8.2018

Tubecon-tapahtuma kerää tuhatmäärin koululaisia tapaamaan youtubettajia ja vlogaagia Messukeskukseen, Helsinkiin. Vesilahden seurakunnasta olemme tehneet tapahtumaan päiväretken jo muutaman vuoden ajan. Tälle vuodellekin on liput jo ostettu! Lähdetkö sinä kanssamme sinne?

Lähdemme Vesilahden kirkon pihasta (osoite on Rautialantie 208) lauantaina 18.8. klo 9.30 ja palaamme samaan paikkaan n. klo 20. Lähdemme Helsingistä klo 20 ja matkalta voimme soittaa kotiin tarkempaa paluuaikaa, mikäli se näyttää muuttuvan ilmoitetusta.

• Maksu: 35 €/osallistuja, sisältäen bussimatkat ja lipun tapahtumaan. Maksu kerätään bussissa.
  • Mukaan mahtuu 40 henkilöä. Alle 10v vain aikuisen kanssa.
  • Lisätietoja: Merja  Viljanen, merja.viljanen@evl.fi, p. 040 804 9111

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

ELOKUUN 2018 LEIRIPÄIVÄT KOULULAISILLE MAANANTAISTA KESKIVIIKKOON

Leiripäivissä ulkoillaan, askarrellaan ja puuhataan kaikenlaista yhdessä.

• Maksu: 10 €/lapsi/pv. Maksu kerätätään käteisellä päivittäin.
  • Voit osallistua useampaankin päivään.  Mukaan mahtuu maksimissaan 20 lasta päivittäin.
  • Päivään sisältyy yksi lämmin ruokaa ja runsas välipala.
  • Voit saapua paikalle jo klo 7.30, jolloin on vapaata yhdessäoloa. Jos haluat nukkua kotona pidempään, voit tulla paikalle vasta ohjelman alkaessa klo 9.30.
  • Pappilan osoite on Pappilantie 1, 37470 Vesilahti
  • Saat vahvistuksen leiripaikan saamisesta erillisellä ilmoituksella.
  • Lisätietoja: Merja  Viljanen, merja.viljanen@evl.fi, p. 040 804 9111

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kirkon siunauskappelin gym on Pokemon Go:ssa keltaisen hallussa. Kellotapulin viereisellä bussipysäkilla on Pokestop.

Haluatko kerhonohjaajaksi tai kerhon omalle kylällesi?

Kerhotoiminta kaipaa vielä lisää kerhonohjajaajia. Ootko se sinä?

Ota yhteyttä:

MerjaViljanen, p. 050 330 0494