Hei, kiva kun löysit perille!

Täältä löydät linkit ajantasaisiin verkkolähetyksiin Vesilahden seurakunnasta.

Jumala siunatkoon etäkokoontumisemme.

Sunnuntain 29.3.2020 jumalanpalvelus toimitetaan tyhjästä kirkosta.

kirkkovuoden aiheena käsimimyksen sunnuntai, josta löydtä lisätietoa täältä kirkon sivuilta.

Linkki jumalanpalvelukseen aukeaa tähän

YouTube-video

seurakunnan facebook-sivulle ja seurakunnan youtube-kanavalle klo 9.30. Voit liittyä facebook-sivun ja kanavan tykkääjäksi/tilaajaksi, niin saat ilmoituksen uusista julkaisuista.

Jos haluat osallistua kotona myös virsien lauluun, ota oma virsikirjasi esille tai avaa toiseen välilehteen nettivirsikirja, joka löytyy tämän linkin takaa. Virret ovat: virsi 274, virsi 79: 10-11, virsi 56:1-3, virsi 513, virsi 338, virsi 509.

Kirkko on avoinna hiljentymistä ja sielunhoitoa varten klo 11-13. Silloin kirkossa on paikalla joku seurakunnan työntekijöistä.

Perjantain 27.3.2020 nuortenilta

Linkki nuorteniltaan aukeaa tähän https://youtu.be/WX4dLi6TlLM, seurakunnan facebook-sivulle ja seurakunnan youtube-kanavalle klo 17.50. Voit liittyä facebook-sivun ja kanavan tykkääjäksi/tilaajaksi, niin saat ilmoituksen uusista julkaisuista.

Kuulumisten vaihtoa ja linjoillaolon harjoittelua klo 18 alkaen, ohjelmaosuus klo 18.30-19.30 etänä läsnäolevat rippikoululaiset saavat osallistumismerkinnän osallistumalla kommentoimalla, whattsappilla, chatilla tai soittamalla Kaisalle, p. 050 307 8147

Torstaikahvilive to 26.3.2020

Vesilahden seurakunnan jumalanpalvelukset

toimitetaan koronavirusepidemian vuoksi tyhjästä kirkosta. Jumalanpalvelukseen voit osallistua etänä puhelimen tai tietokoneen välityksellä.

Marianpäivän sanajumalanpalveluksen pääset katsomaan tästä tallennettuna.

Jos haluat osallistua kotonana myös virsien lauluun, ota oma virsikirjasi esille tai avaa toiseen välilehteen nettivirsikirja, joka löytyy tämän linkin takaa.Virret ovat: virsi 53:1-3, virsi 206: 1-4, virsi 50: 1-3, virsi 51, virsi 49:4, virsi 53:4,5.