Ilmoitustaulu

 

Arjen sankarit Vesilahdessa -projekti  

Harri kokoaa pikkuteosta aiheella "Arjen sankarit Vesilahdessa". Lähetä Harrille sähköpostilla tai kirjepostilla kirkkoherranvirastoon lyhyehkö muisteluksesi jostakin vesilahtelaisesta tavallisesta  ihmisestä, joka on jäänyt jostakin syystä mieleesi. Häntä voisi sinun mielestäsi kutsua "Arjen sankariksi". Hän voisi olla vähän niin kuin se Veikko Lavin Limbergin Hilma. Kerro lyhesti kuka hän oli, milloin eli ja missäpäin Vesilahtea ja ennen kaikkea, miksi hän on jäänyt mieleesi ja miksi häntä voisi kutsua "Arjen sankariksi"? Tärkeää on myös, että laitat mukaan oman nimesi, sillä se liitetään tiedoksi mukaan. Yhteystietosi ovat myös tärkeät.  Ajallisesti rajoitumme aikaan 1900-luvun alusta meidän aikaamme. Ei muuta kuin muistelemaan..

  

Sinä historiasta kiinnostunut

Olemme kehittämässä Vesilahden Pappilan pihapiiriä perinteisessä hengessä esim. matkailullisia näkökulmia huomioiden. Onko Sinulla  jotakin sellaista esineistöä tai kirjallista materiaalia, joka liittyisi vanhan Pappilan elämänmenoon ja ympäristöön (1800-luku ja 1900-luvun alku). Haluaisitko lahjoittaa niitä sijoitettavaksi kehiteltävään Pappila-museoon. Kehittelyn alla on myös samaan yhteyteen kirjailija Paloheimon elämään ja tuotantoon liittyvä ”museohuone”.

Jos innostuit, ota yhteyttä Harri Henttiseen (p. 050 521 0327).

 

Keskusteluapua

Halutessasi keskustella mieltäsi painavista asioista ota yhteyttä, niin sovitaan yhdessä keskusteluajankohdasta.
Harri 050 521 0327
Soila 050 307 8 147

VESILAHDEN  SEURAKUNTA  TARJOAA  VUOKRALLE

 

Viihtyisää  asuntoa Vesilahden kirkonkylässä kauniilla paikalla ihan Vesilahden kirkkoa vastapäätä osoitteessa Rautialantie 207  C  1, 37470 Vesilahti. Hyvät liikenneyhteydet  ja palvelut lähistöllä matkan varrella.

Asunto on kooltaan 29,5 m2  (1 h + k+kph,wc). Alakerrassa taloyhtiön tiloissa käytössä pikkukorvauksella yhteinen pyykinpesukone.  Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi ja asunto on vapaa vuokrattavaksi välittömästi. Jossakin vaiheessa seurakunta tulee myymään asunnon.

Vuokra on  455 €/kk  +  vesimaksu 20 e/kk/hlö + laaja kotivakuutus vastuuosineen + oma sähkösopimus. Lämmitys sisältyy vuokraan. Mahdollisuus autopaikkaan , jossa lohkolämmitin (5 €/kk). Ei tupakointia. Ei lemmikkieläimiä.Vakuus 1kk vuokra.

Tiedustelut khra Harri Henttinen p. 050 521 0327 tai  harri.henttinen@evl.fi

Vesilahden seurakunta