Päiväkerho on tarkoitettu kaikille 3-5 -vuotiaille lapsille ja se kokoontuu tiistaisin klo 9.30-12 Pappilassa.

Päiväkerhossa leikitään ja lauletaan, askarrellaan, syödään eväitä ja opetellaan toimimaan ryhmässä. Toimintaa ohjaa kiirettömyys, luovuus, yksilöllisyys ja lapsen kokonaisvaltainen kasvu, kehitys ja oppiminen. Hartaushetkessä lauletaan, opetellaan hiljentymistä ja rauhoittumista, ihmetellään yhdessä elämän pieniä ja suuria asioita sekä tutustutaan Raamattuun ja muihin kristillisen perinteen asioihin.

Perhekerho

Perhekerho kokoontuu to 24.10. klo 9.30-12 Lähde-kirjastolla. Tulkaa suoraan sinne.
Perhekerhot ovat seurakunnan kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.

Pappilan avoimet ovet ja torstaikahvit Pappilassa

Tervetuloa Vesilahden tunnelmalliseen Pappilaan.

Narvan kyläkirkko

Perhekerho