Naisten hygge-ilta

Naisten hygge-ilta Vesilahden pappila

Olet lämpimästi tervetullut naisten omaan iltaan Pappilaan joko koko illaksi tai sinulle sopivaksi ajaksi. Ota mukaan pientä purtavaa yhteiseen nyyttäripöytään.

Hygge-illassa voit olla ihan rennosti ja nauttia kiireettömästä tunnelmasta. Voit olla hiljaa ja tai jutella toisten kanssa.
Voit ottaa mukaan oman kirjan, käsityön tai muuta ajanvietettä. Oman viltin ja villasukat voi myös ottaa mukaan.
Illan aikana hiljennymme yhdessä.

Päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu kaikille 3-5 -vuotiaille lapsille ja se kokoontuu tiistaisin klo 9.30-12 Pappilassa.

Narvan kyläkirkko

Perhekerho

Perhekerhot ovat seurakunnan kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.

Olopäivät seurakuntatalolla

Olopäivät srk-talolla. Mukavaa yhdessäoloa hyvän ruuan kera. Lämpimästi tervetuloa!