Kasvatustyön toimikunnan kokous

Nuorisotila

Kasvatustyön toimikunta valmistelee lapsia, nuoria ja perheitä koskevat asiat kirkkonneuvostoon, joka vie ne tarvittaessa edelleen kirkkovaltuuston päätettäväksi. Kasvatustoimikuntaan kuuluvat ko, työalojen työntekijät. Puheenjohtajana toimii Mari-Anne Luukas.

Kokoukseen voi myös seurakuntalaiset tuoda aloitteita tai asioita äsiteltäväksi. Silloin yhteys sihteeriin, Merja Viljaseen, p. 040 8049111 tai merja.viljanen@evl.fi.

Pikkupeurat Narvan Peuraniityn päiväkodissa

Avoin varhaiskasvatusryhmä Pikkupeurat kokoontuu Narvan Peuraniityn päiväkodissa

Vesilahden yhtenäiskoululla

K12-kurssi Yhtenäiskoulun 6.luokalle

Vesilahden seurakunta tarjoa alakoulujen 5.-6.luokille K12-kurssin, joka on kuuden kokoontumiskerran kurssi, jossa harjoitellaan kaveritaitoja ja itsetuntemusta.

Rippikoululeirien yhteinen opetuspäivä