Narvan kyläkirkko

Perhekerhot ovat seurakunnan kaikille avoimia ja kiireettömiä kohtaamispaikkoja, joissa on juttu- ja leikkiseuraa.

Leikkiminen, yhdessäolo, hartaushetki, kädentaidot ovat ohjelmassa jokaisella kerhokerralla. Ohjelma on sellaista, että kaikki voivat olla siinä mukana omalla tavallaan. Perhekerhoissa on tarjolla välipalaa (vapaaehtoinen maksu). Sisätossut & mukavat, sotkunkestävät vaatteet päälle. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua.
Inka Valtamo

Ompeluseura

Käsityöharrastajien avoin ompeluseura, jossa valmistetaan tuotteita hyväntekeväisyyteen.