Aikuisille

Birgitan vaellus  elokuun viimeisenä lauantaina 26.8.

Tänä vuonna vaellus kuljetaan jo 13. kerran. Vaellusreitit johtavat  polkuja, teitä  ja vesistöjä pitkin kohti Lempäälää ja Pyhän Birgitan kirkkoa. Viime vuosina mukana on ollut noin 150 vaeltajaa. Vaellus tarjoaa upean mahdollisuuden hiljentymiseen patikoinnin lomassa. Muista reiteistä löytyy lisätietoa Lempäälän seurakunnan sivuilta.

Vaellusreittejä on useita erilaisia ja eripituisia. Vaeltajille on järjestetty Lempäälässä ruokailu, joka sisältyy vaelluksen osallistumismaksuun. Lempäälässä seurakuntatalolla on myös lepohuone, jossa voi levähtää hetkeksi.

Vaelluspäivän aikataulu:

- Lähtö Vesilahdesta klo 12 kirkon parkkipaikalta
- Vaellusryhmien saapuminen Lempäälän kirkolle noin klo 17–18
-  Mahdollisuus saunoa ja uida Kirkkojärvessä.
- Ruokailu klo 16 - 18.30 Lempäälän seurakuntatalolla
- Kirkko on avoinna hiljentymistä varten klo 17 alkaen, messu on klo 19
- Messun jälkeen, noin klo 20.15, on bussikuljetus takaisin Vesilahden kirkolle, lähtöpaikalle.

Osallistujamaksu Birgitan kirkkovaellukselle on 10 €. Maksu sisältää opastetun vaelluksen ja ruokailun perillä. Osallistumismaksu maksetaan lähtöpaikassa tasarahalla. Jokaisesta osallistumismaksusta tilitetään osa Tansaniaan rakennettavalle naisten Kimbilio-turvakodille.

Tarvitset reissuun mukaan hyvät jalkineet, vesipullon, eväitä, halutessasi vaellussauvan/kävelysauvat. Voit myös pakata reppuun vaihtovaatetta, jotka lähtöpaikalta viedään autolla  Lempäälään odottamaan vaeltajia. Vaellus tapahtuu pääosin hyvänkulkuista maantietä, joten rattaita työntäenkin voi tulla mukaan vaeltamaan. Matka etenee hyvin rauhallisesti rukouspysähdyksin.

Reissua lähtee Vesilahdesta vetämäänn ViljasenMerja p. 040 8049111 ja Järvisen pariskunta Lempäälästä.

Ilmoittautuminen allaolevalla lomakkeella maanantaihin 21.8. mennessä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.