Ilmoittautuminen päiväkerhoon kaudelle 2018-2019 to 31.5. mennessä

31.5.2018

Tervetuloa Vesilahden seurakunnan päiväkerhoihin!

Kerhot kokoontuvat Vesilahden Pappilassa (os. Pappilantie 1, 37470 VESILAHTI).

Kerhoihin otetaan 3-5 -vuotiaita lapsia.

Sähköinen ilmoittautumislomake löytyy täältä:

• Ilmoittautuminen päiväkerhoihin on tehtävä 31.5 mennessä.

• Ilmoittautuminen joko tämän sivun sähköisellä lomakkeella tai paperisella lomakkeella, joita saa kerhopaikoista tai kirkkoherranvirastosta (os. Pappilantie 1, 37470 VESILAHTI). Paperinen lomake palautetaan täytettynä kirkkoherranvirastoon 31.5. mennessä.

• Seurakunta vahvistaa päiväkerhopaikan saamisen erillisellä ilmoituksella.

• Päiväkerhot alkavat viikolla viikolla 34.

• Päiväkerhon kausi on syksystä 2018 kevääseen 2019.

• Kausimaksu on 60 €. Laskutamme joulukuussa 30 € ja toukokuussa 30 €. Kesken kauden aloittaneilta/lopettaneilta laskutetaan koko kausimaksu. Kerhomaksuun voi hakea vapautusta kirkkoherra Harri Henttiseltä (harri.henttinen@evl.fi).

• Lisätietoja vs. perhediakoni Inka Valtamo 040-5905825

Huom! Päiväkerhoryhmä muodostetaan, jos siihen löytyyy tarpeeksi ilmoittautuneita. Kerhoryhmien ja kerholaisten yhdistely on mahdollista. Muutoksista ollaan yhteydessä kerhoihin ilmoitttautuneisiin.