Vesilahden seurakunnan Joululehti 2017 löytyy myös netistä

24.12.2017

Vesilahden seurakunnan Joululehti 2017 julkaistiin ke 15.11. Pappilassa ja se löytyy myös netistä:

Joululehti 2017 tehtiin vapaaehtoistyönä talkoovoimin. Kiitos ulkoasusta vastanneille Tarjalle ja Armille. Kiitos kirjoittajille, piirtäjille & valokuvaajille. On mahtavaa, että olette antaneet lahjanne käyttöön.

Kuvissa ovat mukana vs. nuorisotyöntekijä Halti Huhtala ja Vesilahden seurakunnan entiset työntekijät Kirsti Mattila, Ritva Valtonen, Ritva Hämäläinen.

Oma Joululehti on mukava perinne jo 70-luvulta alkaen.

Lehti on maksuton.

Lehteä on tulossa jakoon:

- Vesilahden seurakunnan toimipisteisiin, eli kirkkoon, seurakuntalolle, Narvan kyläkirkkoon ja Pappilaan.

- Vesilahden seurakunnan tapahtumiin.

- Narvan ja kirkonkylän kauppoihin, kahviloihin ja pankkiin.

- Yläasteen Suuriin Joulumyyjäisiin seurakunnan pöytään.

Päivitämme tänne tietoja Joululehden jakelupisteistä.

Jos haluat jakaa Joululehteä omalla kylälläsi (Riehuun ja Krääkkiöön on jo menossa) tai esim jossain tilaisuudessa/tapahtumassa niin hae lehtiä Pappilasta kirkkoherranviraston aukioloaikoina.

Lämpimin Joululehtiterveisin,

Vesilahden srk/ Inka Valtamo